0

Ostoskorisi on tyhjä

Asiakas purkaa...

Saimme äskettäin sähköpostin, jossa oli kuvia ja tarina asiakkaalta, joka sai juuri ensimmäisen nukkensa kotiin. Se oli niin positiivista ja hauskaa, että mielestämme se sopii tänne, saamme säännöllisesti satoja positiivisia sähköposteja, mutta tämä tapahtui juuri niin kuvien kuin palautteen kanssa, jota arvostamme hieman ylimääräistä.

Hei Docklandet,
Joten vain 2 päivää myöhemmin pakettini saapuu vihdoin. Koska tämä on ensimmäinen ostokseni sen jälkeen, kun olen vain tarkistanut sivustosi ja lähettänyt sähköpostia asiakaspalvelullesi, olen erittäin utelias kaikesta.

Låda

Laatikon jakamisen jälkeen näet, että kaikki on hyvin ja sulavasti täynnä ylimääräisiä valintojani. Päätin ostaa oman mallini ja myös ylimääräiset peruukit, jotta voisin muuttaa hänen tyyliään nopeasti.

Peruker Peruker Peruker

Tillbehör Filt Huvud

Nukellani oli tumma peruukki ja upeat kasvot tummilla silmillä, joten todellinen Välimeren kauneus aivan kuten jopa kesäromanttiset lomamatkat.
Ostin myös blondin ja punertavan peruukin. pystyy muuttamaan tyyliään.

Kroppen

Nukke tulee siis erittäin hyvin pakattuna ja jo ensimmäisellä hetkellä se tuntuu vakaalta ja on erittäin mukava. Huolimatta kaikesta tiedosta tuotekuvien ja todellisuuden eroista, hän on hyvin samankaltainen ja todella hyvä laatu.

Mörka tjejen

Kun puin vaatteet päälleni ja sain hänen hiuksensa kuntoon, hän tuntee olonsa paljon yli odotusten.

Blonda dockan

On myös todella hauskaa kokeilla toista peruukkia ja vaatteita, hänestä tuli yhtäkkiä erilainen nukke ja se antaa tulevaisuuden iloa.

Haluan kuitenkin kertoa sinulle lyhyesti Docklandetissa, että ymmärrän ensimmäisen ostoni jälkeen, että paino on juuri mainitsemasi mukaan tuntuvampi kuin luulin. Se todellakin asettaa hänet ympäristöön ja sitten käyttää sitä, koska et voi vaihtaa nopeasti ja heitellä häntä ympäriinsä, jos et vietä paljon aikaa kuntosalilla. Katselisin luultavasti enemmän sinun hieman kalliimpia nukkejasi päivitetyillä luurangoilla ja muilla mukavilla ominaisuuksilla. Mutta jostain on aloitettava jostain ennen kuin ostaa myös parhaan.

Nuken laatu on todella hyvä, mutta vaikea verrata muihin, koska et ole nähnyt niitä enemmän kuin verkkosivustollasi. Tulen varmasti takaisin luoksesi lisää ostoksia, kun saan enemmän tunteita juuri kotiin tulleesta nukkesta.

Terveisin
XXXXX (Asiakas tyytyväinen)