0

Ostoskorisi on tyhjä

robot Sukupuolinen nukke Irontech doll. Päivitä TPE -nukke a robot-Sex -nukke näillä uusilla ominaisuuksilla!

robot Seksinukke

Irontech doll jatkaa visa Että he ovat eturintamassa innovaatioiden suhteen sukupuolihukeiden fantastisessa maailmassa. Heidän iskulauseensa "kauneuden inspiroima luominen" ei ole vain iskulause, vaan he uskovat, että se on prosessi, jossa he pyrkivät edelleen oppimaan lisää ja tutkimaan uusia tekniikoita joka päivä.

He ovat nyt käynnistäneet numeron robot-Toiminnot, joissa saat ja voivat valita useista erilaisista kuumista ja jännittävistä ominaisuuksista TPE -nukkeille!

Yleensä saatat ajatella tiedettä, tekniikkaa ja palvelua, kun kuulet sanan robot. He rakentavat autojamme, puhdistavat talomme ja auttavat meitä kaikin tavoin jokapäiväisessä elämässämme. Mutta onko siellä yksi robot Kuka voi pitää meidät yrityksenä ja tyydyttää seksuaaliset tarpeemme? Vastaus on kyllä!

Yksi robot-Sex -nukke on pohjimmiltaan oikea -elämän sukupuolinen nukke, jolla on useita toimintoja, jotka on suunniteltu luomaan lämmön ja aitouden tunne.

Viime vuosien monet tekniset muutokset ovat osoittaneet, kuinka nopea teollisuus ja ennen kaikkea maailma voi kehittyä. Vuonna 2022 kuusi nukketta olivat keskellä uuden kiehtovan aikakauden keskellä. Fyysinen ja emotionaalinen läheisyys on pakollinen, että ihminen tuntuisi hyvältä ja tuntea olonsa rentoksi. Irontech doll Uskoo, että siksi he jatkavat palveluidensa ja tuotteidensa kehittämistä monta kertaa asiakkaiden toiveiden mukaan. Haluat jatkaa rajojen työntämistä voidaksesi tarjota asiakkaille uusia ja helpompia tapoja olla vuorovaikutuksessa nukkejensa kanssa! 

Meissä Docklandet ovat uskomattoman ylpeitä siitä, että pystyin vihdoin visa ylöspäin tämä uutinen alueellamme kumppanistamme Irontech doll!

Automaattiset kehon liikkeet

robot-Seksukin nukkella on kolme erilaista liikemallia eteenpäin ja taaksepäin, joiden avulla voit olla mukana lopullisessa sukupuolikokemuksessa. Nukkella on pistorasia jalan alapuolella, jossa seinäpistorasiasta on kytketty virtajohto.

robot Seksinukke, joka voi ajaaElektroninen lonkka ja vyötärö

Kun kytket virran päälle robot-Sex -nukke heiluttaa lantiosi ja vyötäröäsi aivan kuin todellinen henkilö. Langattoman kaukosäätimen avulla voit säätää nopeutta helposti henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Tutustu kehon salaisuutisi ja toiveihisi yhdessä robot Sukupuolinen nukke, hän ei petä sinua.robot Kuusi nuken ohjeita:

 1. Kun robot-Seksinukke on kytketty päälle. Voit säätää nopeuden itseäsi ja makua. Sitten nukke liikkuu itsestään.
 2. ToiminnotAutomaattinen kehon liike jaElektroninen lonkka ja vyötärö on kolme erilaista nopeutta:
 • A-alhainen nopeus,
 • B-keskimääräisen nopeuden ja
 • C-korkea nopeus,
 • Samoin kuin D pysäyttää.


*Varotoimenpiteet, ole tarkkaileva seuraavista*

 1. Kun robot-Sex -nukke, jolla on automaattiset kehon liikkeet, koskettaa vyötäröä, kun automaattinen kehon liike robot Seksinukke liikkuu vyötäröllä, kädet painetaan lonkkaliitokseen nostamaan jalkoja, jotta moottori ei kääntäisi jalkoja ja niiden nostamiseksi jalkojen nostamiseksi.
 2. robot-Sexdockin sähköinen poistoaukko tulisi suojata vedestä. Suosittelemme, että hoidon ja puhdistuksen ylläpitämisessä pistorasia, jolla on vedenpitävä materiaali, on tarkoitus kattaa, jotta vaurioita ei vaarantaa.
 3. Kiinnitä huomiota normaaliin käyttöön. Älä anna robot-Sex -nukke istuu sinulle, kun makaat; Tämä on välttää vaurioita itsellesi, koska nukke on erittäin raskas.
 4. Käytön jälkeen robot-Sukupuolinen nukke on tärkeää asettaa se uudelleen D-moodiin kaukosäätimellä (STOP). Irrota myös virtalähde välttämään tapahtumista.
 5. Ennen käyttöä robot-Sukupuolinen nukke on tärkeää, että vakaat nuken; Tällöin nukke on erittäin raskas ja muuten riskit kaataa.

Automaattinen valinta ja ime-vaginaa

Voiko sukupuolinukkisi antaa sinulle uskomattoman voimakasta seksuaalista nautintoa? Kyllä! Automaattinen puristus ja imu emättimet tekevät sinusta ehdottomasti hämmästyneitä. Lämmön, värähtelyn ja valituksen ominaisuudet ovat mukana.

 

Automaattisen Knip & Sug-Vaginan tiedot:

 1. Laita ja sammuta ominaisuudet, pidä painike painettuna 3 sekuntia
 2. Voit kytkeä kuulokkeet 3,5 mm: n pistorasioilla, jos haluat olla hienovaraisempi etkä käytä rakennettua kaiutinta.
 3. Jos kaiuttimen kanssa oleva laatikko puretaan, älä huolestu: se voidaan helposti ladata mikro-USB-johdolla! Muut toiminnot toimivat normaalina.
 4. Kaikki toiminnot tarkistetaan kaiutinruudun painikkeella ja aloita samanaikaisesti, kun painat sitä. Kaikki toiminnot sammutetaan myös samanaikaisesti.
 5. Knip ja Sug-Vaginanilla on kolme erilaista tehotasoa: Kun se kytketään päälle, alin taso on aktiivinen. Toisen ja kolmannen tason aktivoimiseksi painat painikkeella kaksi ja kolme kertaa. Palaa ensimmäiselle tasolle painamalla painiketta neljä kertaa peräkkäin.

*Varotoimenpiteet, ole tarkkaileva seuraavista*

 1. Kaiutinlaatikko on suojattava vedeltä, olla tarkkaavainen ja varovainen puhdistettaessa robot-Sexdockan.
 2. Älä käytä kaiutinhaaraa samanaikaisesti kuin veloitat: tämä voi johtaa teknisiin ongelmiin.
 3. Älä aseta kovia esineitä emättimeen, kun puristus- ja imufunktio on käynnissä, kuten puiset tikut, metallipalkit ja vastaavat. Tämä välttää vaurioita robot-Sexdockan.

*Nukkekehon rajoitusten vuoksi emme suosittele, että tiettyjä ominaisuuksia käytetään yhdessä*