0

Ostoskorisi on tyhjä

Blogi seksinukeista

Sex Dolls -blogi Docklandetissa

Tästä lähtien julkaisemme postauksia seksinukeista, viimeisimmistä uutisista artikkeleihin muista nukkeharrastajista tai seksinukkesi hoitamisesta. Olemme aiemmin kirjoittaneet blogiartikkeleita seksinukeista Instagramissamme, mutta postaamme nyt myös tänne verkkokauppaan.

Nykyään Ruotsissa tietääksemme ei ole varsinaisia ​​seksinukeista kertovia blogeja, vaikka nukkeharrastajia on paljon. Seuraamme joitain Instagramissa ja on hauska nähdä, kuinka ihmiset pukevat nukkensa tai keksivät hauskoja skenaarioita, joissa he laittavat nukkensa ja ottavat valokuvia. Mutta kuten tiedät, Instagram koostuu enimmäkseen kuvista, joten uskomme, että täällä Docklandet.se:ssä tulee olemaan puhdas klassikkoblogi, jossa on sekä kuvia että hyviä tekstejä. 100 % keskittyminen seksinukkeihin, tai kyllä, suuriin TPE:stä tai silikonista valmistettuihin nukkeihin (nukkejen ei välttämättä tarvitse olla seksiä varten joka kerta).

Meille hieman vanhemmille koululaisille ehkä sana blogi pistää silmään. Mutta älä lunta sen päälle! Voimme kutsua tätä myös Docklandetin uutisosastoksi tai miksi ei Docklandetin eläväksi päiväkirjaksi. Vitsi ja sivu. Seksinukeista kertova blogi sopii meille täydellisesti keräämään tietoa, uutisia ja muuta sellaista, mitä voi olla vaikea saada muualta myymälästä.