0

Ostoskorisi on tyhjä

Seksinukke, oikea nukke, mitä väliä sillä on?

Seksinukke, oikea nukke, rakkausnukke, aikuisnukke, barbara, mannekiini, suurille nukeille on monia erilaisia ​​ilmaisuja. Nukkemaa selvittää, mikä sana on "oikein" ja mitkä sanat ovat passé. Osta oikea nukkesi / seksinukkesi Dolllandetista tänään ilmainen toimitus koko Pohjoismaihin!

Miksi näitä nukkeja kutsutaan "seksinukeiksi" Ruotsissa?

Seksinukke, oikea nukke, rakkausnukke, aikuisnukke jne., näille nukeille on monia nimiä. Ruotsissa sana "seksinukke" on yleisin sana, kun puhutaan suurista realistisista TPE:stä tai silikonista valmistetuista nukeista. Jopa kaupassamme käytämme suurimmaksi osaksi sanaa seksinukke . Se on kuitenkin melko harhaanjohtava ilmaisu, koska monet ihmiset hankkivat nuket täysin eri syistä kuin seksuaalisista tarkoituksista. Seksuaalinen käyttö on kuitenkin edelleen yleisin syy, miksi ihmiset ostavat nukkeja. Se, mistä ihmiset saavat nukkeja seksin lisäksi, käsittelemme hieman alempana. Seksinukke-termin haittana on, että nukkeja muuhun kuin seksuaaliseen tarkoitukseen tarvitseville saattaa tuntua, että itse tuote latautuu hieman tarpeettomasti.

Siis oikea nukke?

Oikea nukke on eniten käytetty nimitys nukeille Yhdysvalloissa, ja sitä käytetään jossain määrin myös Ruotsissa ja Euroopassa. Olemme päättäneet olla käyttämättä tätä sanaa kovin usein kaupassamme kahdesta eri syystä. Ennen kaikkea olemme ruotsalainen kauppa ja tietysti haluamme käyttää ruotsinkielisiä sanoja ja ilmaisuja mahdollisimman usein. Toiseksi, Real Doll on itse asiassa sen oma merkki, eli nukkebrändi, ei vain nimi. Real Doll on yksi harvoista Kiinan ulkopuolella toimivista nukenvalmistajista. Kaikkia Dolllandetin nukkejamme voidaan kutsua "oikeiksi nukkeiksi", mutta ne eivät tietenkään ole amerikkalaiselta Real Doll -brändiltä. Real Doll -tuotemerkin nukke maksaa 60 000-120 000 kruunua, eikä sen tuominen Yhdysvalloista ole myöskään aivan hauskaa. Näitä nukkeja myydään vain tehtaan omassa myymälässä, pääasiassa amerikkalaisille asiakkaille. Voimme kuitenkin ylpeänä sanoa, että Irontech Dollin ja Zelexin hienommat silikoninukkemme säilyttävät saman (joskus jopa paremman) standardin ja laadun kuin American Real Doll. Murto-osalla veloitetusta hinnasta. Muuten oikea nukke on itse asiassa aika hyvä nimi, mutta valitettavasti ruotsinkielinen käännös "oikea nukke" ei kuulosta yhtä hyvältä.

Muut nimitykset

Knulldokkaa käytetään joissakin muissa ruotsalaisissa myymälöissä. Sana vittu on täysin hyvä, mutta vittu nukke kuulostaa mielestämme hieman kyseenalaisemmalta. Barbara on vanha ruotsalainen nimi ja käsittelee pääasiassa puhallettavia nukkeja, emme myy niitä. Silikoninuket on käytetty termi, joka kuulostaa täydelliseltä, mutta monet näistä nukeista on valmistettu eri materiaalista (TPE), joten termi ei myöskään päde kokonaan. Rakkausnukke tulee sanasta "love doll" ja se on luultavasti myös aivan hieno ilmaisu, mutta valitettavasti harhaanjohtava nimi, kuten seksinukke, kun ihmisillä on eri tarkoitukset nukeillaan. Aikuinen nukke on hyvä ilmaus, vaikkakaan ei täydellinen ja harhaanjohtava, koska sana "aikuinen" liittyy useimmissa tapauksissa erotiikkaan. Mutta silti ihan hyvä nimi. Nukkea käytettiin enemmän, kun nämä nuket olivat uusia tuotteita, ja nykyään sitä käytetään harvoin, myös hieman harhaanjohtava termi.

Mitä nimeä käytetään Ruotsissa 10 vuoden kuluttua?

Uskomme, että seksinukke kestää, vaikka kuten sanoin, emme ole täysin tyytyväisiä tähän sanaan, koska se on harhaanjohtava. Muuten uskomme, että aikuinen nukke voi olla vahva ehdokas. Todennäköisesti myös oikeaa nukkea käytetään jatkossakin, mutta todelliset nukkeharrastajat eivät todennäköisesti koskaan käytä tätä ilmaisua, koska (kuten sanottu) se on itse asiassa nuken merkki eikä nimi.

Mitä muuta käyttöä nukeilla on seksin lisäksi?

Tässä käsittelemme muutakin nukkejen käyttöä seksin lisäksi mainiten, että termi seksinukke ei ole täysin reilu. Vaikka, kuten sanoin, seksi on yleisin syy, miksi ihmiset ostavat nuken, käyttötarkoituksia on paljon enemmän.

⦁ Seurustelua varten
Realistisen nuken omistaminen kotona voi antaa tietyn läsnäolon tunteen ja saada sinut tuntemaan olosi yksinäiseksi. Nyky-yhteiskunnassa monet miehet ja jopa naiset elävät yksin ja elävä nukke voi tuoda hieman lisälämpöä tyhjään kotiin.

⦁ Kumppanina
Jotkut menevät loppuun asti ja pitävät nukkestaan ​​niin paljon, että siitä tulee tärkeä osa elämää. On jopa niitä, jotka ovat täysin rakastuneita nukkeonsa. Mielipiteitä on tietysti helppo olla ja niille nauraa, mutta koskaan ei pidä unohtaa, että olemme kaikki erilaisia, työskentelemme eri tavalla, pidämme eri tavalla ja sinun tulee tehdä niin kuin sinusta tuntuu ja elää elämääsi. Nukke ei satuta ketään ja voi olla nukke voi olla terve elementti elämässä, jossa ihmissuhteet ovat muuten vaikeita.

⦁ Mallina
Realistinen mallinukke voi olla mitä tahansa Instagram-mallista mallinukkeun tai isäntään ravintolan sisäänkäynnissä. Monet ihmiset suunnittelevat itse vaatteitaan, jotka eivät sovi omaan vartaloonsa. Ehkä olet vastakkaista sukupuolta tai sinulla on täysin erilainen vartalomuoto kuin suunnittelemasi vaatteet. Sen sijaan, että palkkaisit kalliin mallin tai kalastaisit mahdollisten ystävien kanssa, mukava realistinen nukke on joustava vaihtoehto, joka voi vähintäänkin pukeutua tyylikkäisiin vaatteisiin.

⦁ Tapahtumiin ja erilaisiin järjestelyihin
On tavallista, että "poikajengit" kokoontuvat yhteen ja ostavat nuken pahaa-aavistamattomalle päähenkilölle polttareissa. Nukkeja ostetaan myös erilaisiin tapahtumiin. Useimmissa tapauksissa nukkejen tarkoitus on olla hauskoja (ja tietysti myös seksikkäitä) ja yleensä ei osteta kalliimpia nukkeja, vaan halvempia muunnelmiamme ja kun useat ihmiset jakavat kustannukset, nukella voi varmasti olla joskus todella juhlava ilta.

Seksinukke ravessa. Seksinukke UV-meikillä, valkoiset hiukset, musta takki ja sininen led-deco.

⦁ Shibarille - Japanilainen köysitaide
Saatat olla tuttu Shibari tai ainakin nähnyt tai törmännyt bdsm-pelejä, joissa köydet olivat mukana. Lyhyesti sanottuna Shibari on kehon sitomista köydellä eri asentoihin. Tämä on tekniikka, joka vaatii paljon harjoittelua ja tullakseen "lisensoiduksi" Shibari-mestariksi, on täytynyt harjoitella 1000 tuntia solmua. Tietysti voi olla hankalaa löytää suvaitsevainen henkilö, joka haluaa olla sidottu yhteensä 1000 tunniksi. Ja tässä tulevat nuket sisään. Seksinukke on hyvä harjoittelemaan sitomistaitojasi ja makaa mielellään paikallaan 1000 tuntia ja tarvittaessa enemmänkin.

Shibari seksinukke. Seksinukke / oikea köydellä sidottu nukke, niin sanottu "shibari", eräänlainen japanilainen köysitaide. Suuri TPE-nukke shibari-harjoitteluun.