5000+ tyytyväistä asiakasta! Aina ilmainen toimitus

0

Ostoskorisi on tyhjä

TPE vai silikoninen seksinukke?

Kuvassa Carnelian, seksinukkevalmistaja Zelexin 170 cm pitkä silikoninen seksinukke c-cup-rinnoilla.

Kuva: Karneoli 170 cm silikonista Zelexiltä

Mikä materiaali seksinukellesi kannattaa valita?

Useimmille seksinuken ostajille vaikein päätös on, mistä materiaalista seksinukkesi tulisi olla - TPE:stä vai silikonista? Eri nukkevalmistajat tekevät nukkensa eri materiaaleista, ja joskus molemmista! Zelex valmistaa silikoninukkeja ja Irontechillä on sekä TPE- että silikoniseksinukkeja . Starpery luo seksinukkeja, joissa on TPE-runko, mutta joissa on silikonipäät.

Tällä tekstillä haluamme esitellä objektiivisesti molempien materiaalien hyvät ja huonot puolet, jotta valintasi olisi sinulle hieman helpompi!

Mikä on TPE?

TPE on lyhenne sanoista termoplastinen elastomeeri, jota kutsutaan myös termoplastiseksi kumiksi . Se on kopolymeerien luokka tai polymeerien (yleensä muovi ja kumi) fysikaalinen seos, joka koostuu materiaaleista, joilla on sekä termoplastisia että elastomeerisia ominaisuuksia. TPE:tä käytetään usein autoteollisuudessa ja joissakin kodinkoneissa. Se on joustava, helppo muovata ja siinä on pehmeä rakenne, joten TPE on yksi parhaista vaihtoehdoista realististen seksinukkejen tekemiseen edulliseen hintaan.

Edut

1. Edullisempi
Yleensä TPE-seksinukkejen hinta on suhteellisen halvempi kuin silikonin.

2. Tuntuu realistisemmalta
TPE tuntuu hieman realistisemmalta ja todenmukaisemmalta sitä koskettaessa, hyvin samanlaiselta kuin ihmisen iho.

3. Mahdollista sisäänrakennetulla lämmityksellä
Uusimman teknologian ansiosta jotkin nykyaikaiset TPE-seksinuket voidaan varustaa lämpöantureilla, jotka voivat jäljitellä todellisen ihmiskehon ihon lämpötilaa ja lämmittää nukkea.

4. Joustavuus
Täysin ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla saranoilla ja joustavilla liitoksilla nuket voivat saavuttaa minkä tahansa seksiasennon sinulle, aivan kuten oikeat ihmiset.

5. Turvallinen materiaali
TPE-materiaali on turvallista kaikille, koska se ei sisällä vaarallisia kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Voit ehdottomasti suudella ja halata nukkeasi!

6. Hajuton
TPE:stä valmistetut seksinuket ovat täysin hajuttomia.

Haitat:

1. Herkempi tahroille
TPE värjäytyy helposti imukykyisen luonteensa ansiosta. Suosittelemme värittömiä tai vaaleita vaatteita TPE-seksinukellesi tummien materiaalien sijaan.

2. Säännöllinen huolto
Oman terveytesi ja nuken kestävyyden vuoksi sinun tulee huoltaa TPE-seksinukkeja usein, erityisesti suussa, peräaukossa ja emättimessä käytön jälkeen. Muuten hän tahrautuu tai jopa homehtuu ja lopulta menettää muotonsa, vahvuutensa ja ulkonäkönsä.

3. Herkempi lämmölle
TPE voi säilyttää lämpöä varsin tehokkaasti, jos nukke lämmittää, mutta voi alkaa menettää koostumusta tai sulaa, jos sen lämpötila nousee yli 40 ºC. Varmista, että pidät seksinukkesi poissa lämmönlähteestä.

TPE silikoni

TPE vs silikoni - tässä näet vertailut käsistä, jaloista ja rinnasta, TPE vasemmalla ja silikoni oikealla

Mikä on silikoni?

Silikoni, jota kutsutaan myös polysiloksaaniksi, on sekoitus piipolymeeriä hiilen, vedyn ja hapen kanssa. Kemiallisen inerttisyytensä, veden- ja hapettumiskestävyytensä sekä korkeiden ja alhaisten lämpötilojen stabiiliuden vuoksi silikonia on käytetty monenlaisiin kaupallisiin tarkoituksiin voitelurasvoista sähköjohtojen eristämiseen ja biolääketieteellisiin implantteihin. Tästä syystä seksilelu- ja seksinukketeollisuus on käyttänyt silikonia useiden vuosien ajan.

Edut

1. Hyperrealistinen ulkonäkö
Silikoniset seksinuket näyttävät aidolta silikonimateriaalin lujuuden ja kyvyn muovata ja luoda yksityiskohtia ansiosta.

2. Helppo puhdistaa
Huokottoman luonteensa ansiosta silikoniset seksinuket ovat helpompia puhdistaa ja desinfioida kuin TPE-seksinuket. Ne voidaan steriloida ilman pelkoa, että neste imeytyy ihoon ja aiheuttaa vaurioita.

3. Vähemmän herkkä lämmölle
TPE-seksinukkeihin verrattuna silikoninuket kestävät paremmin lämpöä, tahroja ja vettä jokapäiväisessä elämässä. Voit jopa nauttia lämpimästä kylvystä hänen kanssaan, ja voit steriloida hänet kiehuvalla vedellä.

4. Vähäinen huolto
Silikoniset seksinuket voivat pitää muotonsa paremmin ja vaativat vähemmän huoltoa, koska iho on vähemmän herkkä epäpuhtauksille ja ihon kompakti luonne. Sinun on kuitenkin aina puhdistettava peräaukko ja emätin käytön jälkeen.

Haitat

1. Kalliimpia
Yleensä silikonin hinta on korkeampi kuin TPE:n hinta, joten nuket ovat myös kalliimpia.

2. Vähemmän joustava
Verrattuna TPE:hen, silikonisex-nukeilla on alhainen joustavuus. Sinun voi olla vaikeaa siirtää tiettyjä osia heidän käsivarsistaan ​​ja jaloistasi, koska ne ovat jäykempiä.

3. Alhainen joustavuus
Silikoniset seksinuket ovat jäykempiä ja kovempia kuin TPE-nuket. Pakarat ja rinnat eivät pomppi, kun keinutat nukkeasi, kuten ne saattavat pomppia TPE-nukella.

TPE silikoni

TPE vs silikoni - tässä näet emättimen vertailut, TPE vasemmalla ja silikoni oikealla
Silikoni tai TPE seksinukke – kumpi sopii sinulle parhaiten?
Esitä itsellesi kysymys – kuinka paljon olet valmis maksamaan seksinukkesta? Jos budjettisi on pieni, voi olla parempi valita TPE-seksinukke tai vartalo-seksinukke. Jos budjettisi on suurempi, ehkä yli 20 000 sek, voit ostaa täysikokoisen, silikonista valmistetun seksinuken. Ota selvää, mitkä ovat omat henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jos haluat realistisemmat kasvot tai haluat ehkä käydä lämpimässä kylvyssä seksinukkesi kanssa, silikoninukke on paras valinta. Mutta jos pidät pehmeistä rinnoista ja haluat kokeilla erilaisia ​​seksuaalisia asentoja, osta TPE-seksinukke.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jokaisella materiaalilla on ihailijansa, eikä ole oikeastaan ​​mahdollista objektiivisesti päättää, onko toinen vai toinen parempi. Sinun on vain tehtävä valinta budjettisi ja mieltymystesi mukaan!