0

Ostoskorisi on tyhjä

Fantasia seksinuket WM-Dollilta

Fantasia-sukupuolen nukke WM-Dollilta

Vaikka WM-DOLL: lla on monia erityyppisiä nukkeja, ne tunnetaan parhaiten erittäin tosielämän nukkeista. Fantasia-sukupuolen nukkeja tai fantasiakuvia ei ole koskaan ollut WM-Dollin painopiste. Esimerkiksi muut valmistajat, kuten Piper Doll ja Irokebijin, keskittyvät enemmän surrealistisiin fantasiatuoksiin kuin WM. Mutta kun WM-DOLL päättää tehdä uuden tyyppisen Seksinukke, sitten he todella tekevät sen!

Alysia (160 cm B-CUP #432) on WM-nukkesta uusi sukupuolinen nukke ja täysin fantasiateemassa. WM on todella onnistunut saamaan muotoilun ennen valokuvaistuntoa ylimmällä tasolla. Ehdottomasti uskomattoman hieno ja viileä nukke. Äärimmäinen realismi yhdistettynä kauniisiin fantasiavaikutuksiin. Todella ainutlaatuinen sukupuolen nukke ja tyylissä Wm-Dollin normaalin pallon ulkopuolella. Värikäs, raikas ja täynnä taikuutta!

Wm-Doll Yksi ensimmäisistä seksinukkejen valmistajista. WM -nukke oli edelläkävijä laadukkaiden seksinukkejen tuotannossa Kiinassa ja tähän päivään mennessä se on edelleen yksi alan johtajista. WM Dolls käyttää Yhdysvaltojen korkealaatuista TPE: tä ja tarjoaa laajan valikoiman seksinukkeja: Aasian, valkoihoisen, mustan nuken… WM-DOLL (tunnetaan myös nimellä WM-nukke) on yksi maailman tunnetuimmista sukupuolen nukke / todellisista nukkebrändeistä maailmassa . Kun ostat nuken WM: ltä, voit olla varma sen laadusta, heidän sukupuolihuullissa on täysin artikuloitu metalliteräskehys ja realistinen naisen iho. Ne tarjoavat myös laajan valikoiman muokattavia vaihtoehtoja (siirrettävä olkapää, sisäänrakennettu tai emättimen, parannettu suu, seisova jalka jne.). Ne tarjoavat myös lämmitysominaisuuden (vartalon lämpötila voidaan lämmittää 37 celsiusan tai 98,6 Fahrenheit, todellisen kehon lämpötila). Heidän sukupuolen nukke voi jopa valittaa yhdynnän aikana.

Vuoden 2010 aikana perustettu Wmdoll, joka tarkoittaa naisnukkeja, on yksi vanhimmista realistisista sukupuolen nukkevalmistajista. WM on alun perin muovisten mannekiinien valmistaja ((mannekiinit, joita käytettiin vaatteiden esittelykauppojen näyttämiseen tai sovittamiseen). He siirtyivät asteittain sukupuolen nukketeollisuuteen nähtyään tämän uusien markkinoiden mahdollisuudet ja mahdollisuudet. Voimme nyt sanoa, että WM -nukke tuli tunnetuin nukke sukupuolen nukkejen laadun vuoksi, mutta myös heidän valokuviensa laadun vuoksi. WM -nukke on todellakin ylivoimaisesti kauneimmat ja hienostuneimmat kuvat. He käyttävät vain ammattimaisia ​​valokuvaajia ampumiseen. Koska he ovat nyt Monet muut halvat valmistajat ovat kopioineet niitä tunnetuin Love Doll -brändi. Kaikki verkkosivustot ja vähittäiskauppiaat eivät voi myydä tuotteitaan tuotemerkkinsä ja nukkejen maineen suojelemiseksi, WM -nukke valitsee nyt jälleenmyyjät. WM: n Love Doll, ole varovainen, ettet osta kopiota ja osta vain valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Alysia on upouusi WM-Dollin sukupuolinuke vuodelta 2022. Ihana fantasia-inspiroima sukupuolinen nukke, jossa on alv-korvat, pitkät siniset hiukset, hyvin valkoinen runko ja upea hieno kasvot. WM-Dollilla on ihana ja ainutlaatuinen tyyli tässä nukkessa, joka todella saa Alysian erottumaan toisesta alueestaan, joka keskittyy yleensä todellisempiin tyttöihin eikä fantasiahahmoihin. Alysia on täydellinen yhdistelmä äärimmäistä realismia ja fantasiaa! Hienojen kasvojen ja viileän tyylin lisäksi tässä sukupuolihallissa on komea vartalo, jossa on puolipisteen luonnolliset rinnat, kapea vyötärö, jossa on vähän leveämpi lantio ja täydellinen takapuoli. Erittäin hieno sukupuolinen nukke korkealaatuista ja ehkä Alysia on sinulle sopiva nukke?
 

Muut WM-Dollin fantasia-sukupuolen telakat

Elly (WM-DOLL 171 cm F-Cup Head #160)

Mikki (WM-DOLL 142 cm L-Cup Head #355)

Casumi (WM-DOLL 146 cm C-Cup Head #Y002)

Automaattinen (WM-DOLL 165 cm C-Cup Head #153)

Elly är en bedårande docka från wm-doll med en härlig fantasia-inspirerad ilme. Elly Har Ikoniska alv-Öron Vilket Ger en Lätt surrealistisk Känsla, miehet i Övrigt är denna sexdocka extralt verklifetstrogen. Elly Har Ett Verkligt Och Vackert Ansikte Med Stora Ögon Och en djup Blick, En Vacker Näsa Och Härliga Stora Läppar. Denna sexdocka kropp är äun den helt perfekt med smal midja, en tiukka rumpa och ett par rejäla bröst som kan få den bäste knäsvag.

Miki Är En Sexdocka Från Wm-Doll Som Inte Liknar Någon Annan. Denna sexdocka har en helt unik stil med stora välfyllda bröst med gigantiska bröstvårtor. Ytterst får tjejer har liknande bröstvårtor i verklighten och kravs en hel del Övande med tyhjiöpumppu för att få liknande tulos. Miehet Miki Hon Har Det! Och Till Rätt -henkilö Delar Hon Gärna Med Sig Av Sina Godheter. Utöver sina magnifika bröst så bjuder miki även på en vacker markerad vagina och en helt Öppen mun. Som om allt detta inte vore nog så har dessutom miki alv-Öron. Miki är en fantaskistikt unik sexdocka för dig som verkligen är ute efter något speciellt ylimääräistä.

Anime sexdoll wm-doll manga todellinen nukke.

Automata meri Sexdockan förestaler en verklifetstrogen och sexig android som strider I en post-apokalypysisk värld. En framtidens sexdocka med sVärd Med Andra Ord. Automata meri

Meillä on myymälässämme monia muita fantasia-seksinukkeja muilta tuotemerkeiltä kuin WM-Dollilta. Katso vähän ja löydät!