0

Ostoskorisi on tyhjä

Aloittelija vai utelias?

0 kaikenlaisia ​​ihmisiä. Ulkomailla se on paljon yleisempää kuin täällä Pohjoismaissamme. Monissa tapauksissa se on tapa elää seksuaalisia fantasioita tai tarpeita, mutta monille se on kulttuuria, jossa on keräilijöitä ja innostuneita kiinnostuksen kohteita.

Nukke voi tarkoittaa eri käyttäjille erilaisia ​​asioita, jotka myös muuttuvat jatkuvasti ajan myötä. Kun ensimmäinen osto johtaa usein enemmän tai muihin valintoihin.

Lisää nukeista yleensä löytyy täältä.

Mitä valita?

Tämä on vaikea kysymys, mutta tutkitaan sitä yhdessä. Löydät paljon lisätietoja vastaavista eri nukeista niiden kategorian tai tuotemerkin alta. Meillä on lyhyitä, ja pitkiä nukkeja, joissa meillä on huolellinen valikoima omia nukkejamme. yhdistettynä tunnettuihin eksklusiivisiin tuotemerkkeihin

Koko ja tyyli?

Keräilijöille lyhyet nuket ovat usein yleinen valinta, jos niistä tulee usein myös ainutlaatuista ulkoasua tai ne on otettu heidän omasta tai muiden fantasioista, kuten manga- ja anime-ulkoasuista.

Niille, jotka haluavat käyttää nukkejaan seksuaalisesti, valinta on yleensä välillä, koska se tarkoittaa, että sinulla on todellisemmat mittasuhteet ilman, että sitä koetaan vaikeaksi käsitellä. Tarjolla on myös laaja valikoima, joka kattaa niin monta tyyliä kuin me itsekin olemme.

Sitten meillä on pitkiä nukkeja, jotka ovat useimmiten kopioita oikeista malleista, joissa kaikki on toistettu luonnollisessa koossa paitsi paino. Helpottaa nuken käsittelyä ja kykyä vaihtaa asentoa. Näistä nukeista löytyy kaikkea yrityksestä aina näytteleviin valokuvaajien ja suunnittelijoiden malleihin. Mutta ovat myös erittäin suosittuja puhtaina tyttöystävänä ja seurana kaikilla tasoilla sekä seksuaalisesti että sohvalla Netflixin edessä perjantaisin. (Etuna on, että täällä ei tarvitse kiistellä siitä, pitäisikö popcornin olla suolattu vai voin kanssa.)

Jos sinulla on lisää kysyttävää, katso F.A.Q tai , mutta voimme myös suositella lämpimästi vieraile omassa showroomissamme, jossa on paljon nukkeja rivissä.