0

Ostoskorisi on tyhjä

Seksinuken ostaminen (Real Doll Buying Guide)

Osta seksinukke. Täältä voit lukea asioista, jotka on otettava huomioon ennen seksinuken ostamista. On monia tärkeitä asioita, jotka tulee pitää mielessä seksinukkeja ostaessa. Tässä kerromme tärkeimmistä asioista, jotka on otettava huomioon ennen seksinuken ostamista.

Sopivan seksinuken ostaminen (osto-opas!)


Seksinuken ostaminen on usein hyvä idea, mutta miten ostat parhaan seksinuken tarpeisiisi?


Vastaamme tähän kysymykseen ja paljon muuta tässä artikkelissa!


5 vinkkiä sopivan seksinuken ostamiseen


⦁ Osta nukke oikeasta materiaalista.
⦁ Osta oikean kokoinen nukke.
⦁ Osta nukke, jossa on oikeat toiminnot.
⦁ Osta nukke oikeaan hintaan.
⦁ Osta suosittu seksinukke, jos olet epävarma.


Alla kerromme tarkemmin juuri mainitsemistamme vinkeistä.


1. Valitse oikeasta materiaalista valmistettu seksinukke

Seksinukkeja ei voi verrata muihin, eli yksinkertaisempiin seksiapuvälineisiin, kuten dildoihin ja vastaaviin. Koska seksinukkejen täytyy olla niin todenmukaista materiaalia, että intiimimmät osat tuntuvat todellisilta ja todenmukaisilta.
Tämäntyyppisiä nukkeja on saatavana muun muassa silikonina ja TPE:nä, joka on kestomuoviseos. Molemmat materiaalit sopivat täydellisesti seksinukeille, jos niitä käytetään oikein.
Silikoni on huokoinen materiaali, joka kestää hyvin sekä lämpöä että kylmää. Silikoninuket on myös helppo pitää puhtaana ja siksi ne kestävät myös aikaa. Pahinta silikoninukeissa on oikeastaan ​​vain se, että silikoni on kallis materiaali, mikä näkyy myös nuken lopullisessa hinnassa. Silikoninuket voivat olla sekä pehmeämpää että kovempaa materiaalia. Mitä kovempi silikoni, sitä enemmän yksityiskohtia saat valussa ja maalauksessa. Siksi joillakin nukeilla on kova silikonipää ja pehmeämpi runko.
TPE-nuket ovat puolestaan ​​halvempia, mutta jos ostat tällaisen nuken, sinun on huomioitava, että se saattaa vaatia hieman enemmän huoltoa verrattuna silikoninukeen. Samalla kannattaa tietää, että korkealaatuiset TPE-nuket ovat paras valinta jokaiselle, joka haluaa rahalleen paljon seksinukkeja. TPE:n etuna on, että se on suhteellisen helppo kiinnittää itse, koska materiaalia voidaan lämmittää.
TPE on siis lähes yhtä luonnollista kuin silikoni, mutta huomattavasti halvempaa. Joten jos sinulla on kiinteä budjetti, jota et voi rikkoa ja et välitä siitä, että puhdistaminen on hieman vaikeampaa, suosittelemme TPE-nukkea.

2. Valitse oikean kokoinen nukke

Koko, jonka sinun tulisi valita nukelle, riippuu suurelta osin yhdestä tekijästä, nimittäin kuinka suuri olet. Ihannetapauksessa nuken tulisi olla hieman pienempi ja kevyempi kuin sinä. Lähinnä siksi, että käsittelystä tulee sujuvampaa ja silloin on helpompi vaihdella eri sukupuoliasentojen välillä.
Mitä pienempi nukke, sitä alhaisempi hinta yleensä, joten tämä on tietysti myös tekijä koon valinnassa. Toinen huomioitava tekijä on se, kuinka aiot säilyttää seksinukkesi.
Yleinen syy siihen, miksi ihmiset haluavat palauttaa nuken, on se, että he kokevat sen olevan liian painava. Joten paino on tärkeä (!) pitää mielessä ennen seksinuken ostamista. Täysikokoinen nukke on aina iso raskas pala.

3. Valitse oikeat toiminnot telakasta

Periaatteessa kaikilla seksinukeilla on peräaukko, emätin ja suu, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvin todellisilta. Mutta nuo asiat ovat vain itse perusvalikoima, sillä jos valitset erityisen laadukkaan nuken, saat mm.

⦁ Erittäin elävät rinnat
⦁ Luonnollisempi suu, joka sopii paremmin suuseksiin
⦁ Kädet, joissa on nivelet, jotka tuntuvat ja näyttävät erittäin realistisilta
⦁ Erittäin pehmeä takapuoli, suonet, punoitus, painonpudotus, tyhjiöemätin
⦁ Lisää yksityiskohtia, kuten todellisemmat silmät, ylimääräinen liikkuva luuranko jne

Nukkejen päivitykset ja toiminnot vaihtelevat eri merkkien välillä. Joidenkin merkkien ominaisuudet ovat vakiona, kun taas toisissa ne ovat lisävarusteita. Hinta voi siis vaihdella huomattavasti nukkeittain ja on hyvä tietää mitä se sisältää.

4. Valitse nukke oikeaan hintaan

Seksinukke maksaa yleensä 5 000–25 000 kruunua. Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat pääasiassa:
⦁ Mistä materiaalista nukke on tehty.
⦁ Kuinka suuri nukke on.
⦁ Kuinka todenmukainen nukke on.
Se, kuinka paljon haluat maksaa, on yksilöllistä, joten emme yritä vaikuttaa sinua mihinkään suuntaan. Mutta kuitenkin, budjetti TPE-nukke on hyvä ensimmäinen valinta, jos sinulla on tiukempi budjetti.

5. Valitse nukke, josta monet pitävät, jos olet epävarma

Jos olet epävarma, kannattaa ottaa mukaan turvakortti, eli seksinukke, josta monet muut pitävät. Valikoimastamme löytyy monia asiakkaidemme keskuudessa erityisen suosittuja nukkeja. Nukkemme on jaettu kokoelmiin koon ja merkin mukaan, jokaisen malliston yläreunasta näet, mitkä nuket ovat suosituimpia!


Syyt, miksi ihmiset ostavat seksinukkeja


⦁ Osta seksikumppaniksi itsellesi
⦁ Osta seksikumppaniksi paripeleihin
⦁ Osta saadaksesi tunnetta läsnäolosta kotona
⦁ Osto käytettäväksi mallina valokuvaustehtävissä
⦁ Osta cosplay-vaatteita jne., jotka ovat suosittuja nukkefanien keskuudessa Instagramissa
⦁ Osta ja kokeile nukkesuhdetta! Yleisempi kuin uskotkaan, vaikka useimmissa tapauksissa se on enemmän hauska roolipeli kuin täysin vakava
⦁ Osta harjoittelemaan Shibari-sidontaa (japanilainen köysitaide bdsm-elementeillä)
⦁ Osta keräilyesineenä, joillakin on kotona vaikuttavia kokoelmia, jotka voivat tehdä kenestä tahansa heikoksi polvissa. Haaremi on haaremi, keinotekoinen tai ei!
⦁ Osta näyttelyesineeksi kotiin, esim. taideinstallaatiossa tai pukeutuneena "patsaana". Ozzy Osbournen kotona on 5 eri tyylistä nukkea!

Juttelemme päivittäin uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa ja voimme sanoa, että seksinukkekaupan kohderyhmä on hyvin hajallaan! Yhteistä monille asiakkaillemme on hyvä huumorintaju ja uteliaisuus elämää ja seksinukkeja kohtaan (tietenkin!). Suurin osa seksinukkeja ostavista on miehiä (usko tai älä) ja eniten ostoksia tekevien keski-ikä on noin 40-70 vuotta. Mutta meillä on paljon asiakkaita 25-45-vuotiaita ja 70-80-vuotiaita myös, jopa alle ja yli sen ikäisiä tulee joskus! Silloin meillä ei tietenkään yleensä ole kovin hyvää käsitystä asiakkaidemme iästä ollenkaan, koska tämä on yksityistä, mutta Googlella on joitain diskreettejä tilastoja, joten tapaamme paljon asiakkaita, jotka vierailevat paikan päällä Borlängessä!


Mitä minun pitäisi olla varovainen ennen seksinuken ostamista?


⦁ Osta seksinukkeja suoraan kiinalaisista agenteista ja kaupoista. On erittäin helppoa joutua huijatuksi, koska laittoman seksinuket ovat hyvin yleisiä. Tämä vaikuttaa ennen kaikkea WM-Doll-brändiin. Kaikilla seksinukkevalmistajilla on "alhaisimman hinnan" rajat nukeilleen. Siksi kaupat eivät saa myydä nukkeja halvemmalla, ja jos allekirjoitat tämän, kyse on aina väärenneistä ja huijauksista.

⦁ Toinen riski Kiinasta tai kansainvälisistä liikkeistä ostettaessa on, että et voi palauttaa nukkea tai saada tukea sen jälkeen, kun olet saanut nuken. Monet suurimmista kansainvälisistä myymälöistä näyttävät olevan EU:ssa tai Yhdysvalloissa, mutta ne ovat suoraan kiinalaisia ​​myymälöitä. Pyrimme aina pitämään hintamme samassa luokassa muiden suurten toimijoiden kanssa.

⦁ Ruotsissa on monia muita myymälöitä, jotka myyvät seksinukkeja. Meillä on suhteellisen hyvä käsitys muista näyttelijöistä ja painopisteemme on aina huolella valitut korkealaatuiset nuket edulliseen hintaan. Emme koskaan "puhu paskaa" muista, mutta pidämme nukkemme täysin eri tasolla kuin kilpailijamme. jonka huomaat helposti itsekin, jos vertailet nukkejamme tai tutkit hieman tuotemerkkejä, valikoimaa ja hintoja

⦁ Ennen nuken ostamista on aina tärkeää pitää nuken koko ja paino mielessä, tämä kannattaa aina mainita

⦁ Hinta, merkki, materiaali ovat tietysti myös aina tärkeitä tekijöitä ennen ostoa. On syitä, miksi hinnat vaihtelevat niin paljon eri nukkejen välillä. Aivan kuten hinta vaihtelee vaatemerkkien, automerkkien jne. Tämä on investointi osittain elämään ja saat mitä maksat.

⦁ Muuten emme voi ajatella mitään erikoisempaa, mitä sinun pitäisi miettiä ennen ostoa. Jotkut asiakkaat ovat huolissaan ihmisten ennakkoluuloista nukkeja ja seksileluja kohtaan. Me Dolllandetissa rakastamme nukkeja ja pyrimme jatkuvasti normalisoimaan nukkejen käyttöä, ja meillä on nollatoleranssi taaksepäin katsovia ennakkoluuloisia tärkeitä peteja kohtaan, jotka leimaavat ihmisiä tai osoittavat sormella. Haluamme keskustella nukeista ja rakastamme murskata tylsiä ennakkoluuloja! Olemme nähneet ja kuulleet suurimman osan siitä!


Toivomme, että tämä artikkeli antoi sinulle hieman enemmän lihaa jaloissasi ennen mahdollista seksinuken ostoa! Jos sinulla on lisää kysymyksiä, meillä on verkkokaupassa muita artikkeleita, joissa on paljon tietoa ja tietysti on aina hyvä kirjoittaa meille ja kysyä kaikkea taivaan ja maan väliltä (liikkuvat nuket) osoitteeseen info@docklandet.se